Članarina 2022

Živjo,

Kot vsako leto je potrebno začetek leta poravnati članarino za PZS in zavarovanje!  V ta namen bo v petek 7.1.2022 v prostorih AO (dijaški dom) ob 20h sestanek, kjer bo možno plačati članarino in zavarovanje.

Poleg tega prosim za vse registrirane člane, da še oddate vzpone za leto 2021 pisno na sestanku ali elektronsko na mail  aocerkno@gmail.com.

Pošiljamo vam nekaj uporabnih informacij o članstvu in članarini za 2022.

– Člani PZS smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS.

– Za vas planinska društva pod okriljem PZS skrbimo za številne urejene planinske poti širom Slovenije skozi celo leto.

– Člani smo upravičeni do 20 % popusta za nakup v Planinski trgovini PZS25 % popusta na letno naročnino revije Planinski vestnik.

– Kot člani PZS smo deležni prenekaterih ugodnostiv številnih trgovinah z gorniško opremo, oblačili in obutvijo ter opremo za prosti časSeznam vseh ugodnosti članarin.  Ugodnosti pri partnerjih(vožnje z žičnico na Golteh, Krvavcu in Kaninu, ugodnejši nakupi (Iglu Sport, Actionmama, Hervis, Alpina idr.), popusti v Thermani Laško in Termah Krka, popust na prevoze z vlaki po Sloveniji, ugodnejša zavarovanja pri Generali zavarovalnici …).

– Kot član lahko koristite 30-50 % popust pri prenočevanju v vseh planinskih kočah PZS. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi.

– V članarino je tudi letos vštet prispevek 1 € za Sklad planinskih koč.

– Predstavitev zavarovanj 

 

Lep pozdrav vsem

 

Dodaj odgovor