Dolomiti

Kot tradicija velja, smo se tudi letos v začetku avgusta odpravili v Dolomite, natančneje v Cortino​ d’Ampezzo. Tokrat v zasedbi Gregor, Matej, Toni in Petra. Mislim, da posebej ni potrebno omenjati spoznavnih večerov, ki so ravno tako del tradicije. Kljub tradiciji, pa vsak obisk v teh prelepih koncih prinese nove načrte, projekte in zgodbe…zgodbe, ki ostanejo za celo življenje.
Teden je bil, kar se plezanja tiče fantastičen. Plezali smo v Tofani di roses, Torre Picola di Falzarego, Torre Grande di Falzarego, Lagazuoi Piccolo- Trapezo, Cimi Grande di Lavaredo, Cimi Piccola di Lavaredo, 5Torri, Col de Bos-u. Nekaj dni smo izkoristili še za pohajkovanje po čudovitih vrhovih. Temperature so bile precej visoke in proti koncu tedna se je vreme obrnilo v pravo lokalno katastrofo. Verjetno ste na spletu zasledili kakšno informacijo o neurju v okolici Cortine.
Med tednom srečamo še Ano, Barbi in Nado..tri fejst Tržičanke. :biggrin: Mislim, da smo skovali kar nekaj načrtov za v prihodnje. Dobre družbe res ni manjkalo.

Cortina, ob prvi priliki se spet vidimo. Razlogov je dovolj.
juuhheej

Dodaj odgovor